lrianjft222

lrianjft222

Cherry Blossoms On The Nike Roshe Run

Deze week Nike vervolg op hun enorm succesvolle gratis Run+ 2 met de gratis Run+ 3 en gratis 3. 0. voor de maand maart de nieuwe sneakers zal beschikbaar uitsluitend online op NIKEiD en in NIKEiD studios in select Nike slaat. Lopers kunnen prestaties door het mengen van het bovendeel en buitenzolen van de twee stijlen maken de Nike Free iD hybriden, naast het aanpassen van de kleuren en het Nike Air Max Dames ontwerp aanpassen. Zowel de Nike Free Run + 3 en de Nike Free 3. 0 functie boog siping nieuwe aan deze iteratie van Nike Free hardloopschoenen. De trans-tarsale diagonale bezuinigingen in de tussenzool natuurlijke beweging flexibiliteit verbeteren en bijdragen tot de verhoging van de sterkte van de voet.

De Nike Free Run+ 3 biedt een unieke balans van flexibiliteit, comfort en ondersteuning. De dynamische passen constructie wikkelt de boog voor een handschoen-achtige pasvorm dat ondersteuning biedt waar de loper nodig heeft. De siping langs de lengte en de breedte van de tussenzool zorgt voor natuurlijke beweging en bootst de kenmerken van barefoot running. Op een schaal van een blote voet tot een traditionele sportschoen, de Nike Free 3. 0 levert het dichtst bij een echt barefoot ervaring. Het beschikt over een naadloze bovenste gemaakt van flexibel maar ondersteunende gaas Modellen Dames NL/Air Max Thea Print Synthetic Rood Zwart en een gegoten sok-liner die de kromming bootst voor een geweldige pasvorm en comfort.

Voor het voorjaar, zal de Swoosh deze nieuwe tweekleurige kijk op de lichtgewicht gratis Flyknit Chukka worden bevrijdend. De mid cut schopt functie een stuk brei bouw, met het merk gepatenteerde Lunarlon tech via de zool op te vangen. Een aqua-gekleurde tussenzool gaat onder de all-grijs-verspreiding, terwijl tonale veters begeleiden en contrasterende Marine branding verschuiving biedt. U kunt zoeken naar deze nieuwe optie van het colorway van de Nike Free Flyknit Chukka te komen later deze maand via select NSW providers zoals m zoekt Nike Free Inneva Tech "Najaarsspanner" op NikeLab en selecteer NikeLab bestemmingen vanaf 26 November.

Onlangs aangekondigd als onderdeel van de Nike Free 2014 Running collectie, verklaard wij al vroeg op dat de nieuwe gratis 4. 0 Flyknit was een van onze favoriete
Modellen Dames NL/Air Max Thea Print Synthetic Rood Zwart
Flyknit sneakers tot nu toe. Een schone silhouet dat zal zeker een grote hit, zowel op als buiten de atletiekbaan. Deze week de sneaker heeft uitgebracht in de langverwachte multicolor colorway, die hoogstwaarschijnlijk met elke Nike Flyknit silhouet onder het populairst, omdat de bovenste laat echt zien wat een Flyknit kan doen. De sneaker zal vrijgeven op Invincible op 12 April. Kijk hiervoor bij select Nike retailers op 14 juli.